Lirik Lagu Ninggal Janji - Happy Asmara

Daftar Isi

Lirik Lagu Ninggal Janji

Tanggal siji agustus sing tak ilingi
Tansah cumantol caket nang njero ati
Marang sliramu sing mbiyen nate janji
Rino lan wengi aku tansah ngenteni

Opo aku kebak salah kebak doso
Koyo ngene lelakonku sing tak tompo
Opo kabeh iki wis ginarise gusti
Yen sliramu dudu wong sing tak tresnani

Mergo opo mbiyen kowe ninggal janji
Senajan lungo adoh ora bakal lali
Nanging saiki aku koyo ngenteni
Tumetese banyu ing mongso ketigo

Yen pancene ora keno tak gondeli
Opo maneh sing kudu tak enteni
Kabeh iki mung pasrah kersane gusti
Jodo rejeki pati kari nglakoni

Opo aku kebak salah kebak doso
Koyo ngene lelakonku sing tak tompo
Opo kabeh iki wis ginarise gusti
Yen sliramu dudu wong sing tak tresnani

Mergo opo mbiyen kowe ninggal janji
Senajan lungo adoh ora bakal lali
Nanging saiki aku koyo ngenteni
Tumetese banyu ing mongso ketigo

Yen pancene ora keno tak gondeli
Opo maneh sing kudu tak enteni
Kabeh iki mung pasrah kersane gusti
Jodo rejeki pati kari nglakoni
Kabeh iki mung pasrah kersane gusti
Jodo rejeki pati kari nglakoni

Lirik Lagu Ninggal Janji - Happy Asmara
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar