Menampilkan kategori : Dodhy

Lirik Lagu Kowe Kebangeten - Andika Mahesa ft. Dodhy

Lirik Lagu Kowe Kebangeten dari  Andika Mahesa ft. Dodhy awakmu pie.. aku uwis njogo ati tapi awakmu dolanan ning mburi harus bagaimana.. aku menyika…

Lirik Lagu Pacarku Koyo Demit - Andika Mahesa ft. Dodhy

Lirik Lagu Pacarku Koyo Demit dari Andika Mahesa ft. Dodhy sayangku njaluk kowe jujur wingi mbengi.. lungo karo.. sopo jawab sak jujure.. ojo meneng …