Menampilkan kategori : Denny Caknan

Lirik Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan

Lirik Lagu Sugeng Dalu dari Denny Caknan Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra rene We lungo mung masalah sepele We golek liyane …

Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Lirik Lagu Tanpo Tresnamu dari Denny Caknan Biyen seneng Bareng karo kowe Biyen susah Tetep karo kowe Saiki wis bedo Kowe ro wong liyo Ngambyarno ngi…

Lirik Lagu Widodari - Guyon Waton ft Denny Caknan

Lirik Lagu Widodari dari Guyon Waton ft Denny Caknan Tembangan sepele ku Tondo seneng marangmu Karna ku terpuruk sendiri dalam hampa Dan kau datang m…

Lirik Lagu Lemah Teles - Yeni Inka ft Denny Caknan

Lirik Lagu Lemah Teles dari Yeni Inka ft Denny Caknan Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu iren…