Lirik Lagu Demi Kowe - Gilga Sahid feat Happy Asmara

Daftar Isi
Lagu Demi Kowe dinyanyikan oleh Gilga Sahid dengan versi aransemen dangdut. Berikut adalah Lirik Lagu Demi Kowe Gilga Sahid yang bisa Anda gunakan untuk penghafalan lagu, agar pada saat nyanyi tidak lagi menggunakan lirik lagunya.

Lirik Demi Kowe

Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiakukarokowe tekan matiku

Itulah lyrics Demi Kowe dari Gilga Sahid. Anda juga bisa rquest lirik lagu favorit melalui kolom komentar dibawah. Demi Kowe lirik. Terima kasih sudah berkujung di situs kami.
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar