Lirik Lagu Vayz Luluk - Ginio

Daftar Isi

Lirik Vayz Luluk - Ginio

Aku kelingan sliramu
Medot tresno segampang iku
Opo koe uwis lali
Marang sumpah seng mbok sanggupi
Janji sing biyen jarene mbok tepati

Opo pancen aku kleru
Opo wes duwe sing luwih ko aku
Aku lilo nompo, tapi atiku ra trimo
Nyawang sliramu disanding wong liyo

Kurangku opo, jajal to kowe ngomongo
Masalah sepele ojo digawe dowo

Tulung jelasno neng aku, sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matursembahnuwun sampun nate nglarani

Kurangku opo, jajal to kowe ngomongo
Masalah sepele ojo digawe dowo

Tulung jelasno neng aku, sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Tulung jelasno neng aku, sayang
Opo pengorbananku iseh kurang
Aku mbok bandingke karo wong sing sugeh kae
Yo jelas nemen aku ra mampu

Wes cukup aku mbok apusi
Dramamu wes cukup aku ngerti
Elingo rasane atiku iki
Matursembahnuwun sampun nate nglarani

Matursembahnuwun ninggal loro ning ati
Cerito ngeneki ora bakal tak baleni
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar