Lirik Lagu Dadi Siji - Happy Asmara feat Delva Irawan

Daftar Isi


Lirik Lagu Dadi Siji

Pandongaku tekan tuwo, nganti sing misahke nyowo
Kangmas aku percoyo koe ra gampang keno godo
Bebarengan jogo ati, ojo ngasi ngelarani
Yo mung siji yo mung koe tekan mati

Wes tak pasrahke kabeh karo gusti
Udane sore sing dadi saksi
Naliko kabeh iki tak lakoni ikhlas ati
Mugo gusti maringi dalan sing tak pingini

Dadi siji tekan tuo sesandingan
Ojo mung iso ninggalke kenangan
Arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji
Rabakal ono sing iso ganteni

Bebarengan jogo ati, ojo ngasi ngelarani
Yo mung siji, yo mung koe, saktekaning pati

Pandongaku tekan tuwo, nganti sing misahke nyowo
Kangmas aku percoyo koe ra gampang keno godo
Bebarengan jogo ati, ojo ngasi ngelarani
Yo mung siji yo mung koe tekan mati

Dadi siji tekan tuo sesandingan
Ojo mung iso ninggalke kenangan
Arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji
Ra bakal ono sing iso ganteni

Seko aku karo koe iso dadi awakdewe
Maturnuwun wis ngancani selama iki
Tak temokke kabeh bahagiaku sing tak karepke
Karo koe kabeh wes dadi takdire
Karo koe kabeh wes dadi dalane
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar