Lirik Lagu Lingsir Wengi - Sindy Purbawati + Mp3

Daftar Isi

Tentang Sindy Purbawati - Lingsir Wengi

Judul Lagu : Lingsir Wengi
Artis: Sindy Purbawati
Album: Kidung Jawa Modern
Dirilis: 2022

Gambar Cover Sindy Purbawati - Lingsir Wengi

Lirik Lingsir Wengi

Ana kidung
Rumekso ing wengi
Teguh hayu
Luputa ing lara
Luputa bilahi kabeh
Jin setan datang  purun

Lingsir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagodha wewayang
Ngerindhu ati

Kawitane
Mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi

(dibaca)
Paneluhan tan ana wani
Niwah panggawe ala
Gunaning wong luput
Geni atemahan tirta
Maling adoh
Tan ana ngarah ing mami
Guna duduk pan sirna

(nyanyi)
Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi

Download Mp3 Sindy Purbawati - Lingsir Wengi | Official MV


Video Sindy Purbawati - Lingsir Wengi

Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar