Lirik Lagu Kidung Asmo Sejati - Sindy Purbawati + Mp3

Daftar Isi

Tentang Sindy Purbawati

Judul Lagu : Kidung Asmo Sejati
Album: 15 Kidung Jawa Terbaik | Gamelan Symphony Orchestra
Artis: Sindy Purbawati
Dirilis: 2022

Download Mp3 Kidung Asmo Sejati


Lirik Asmo Sejati

Asmo sejati lungguho
Ingkang prayogo ragane arso
Tentrem suwun sangoni basuki ing sambi kolo
Kanti teguh rahayu selamet raharjo

Gusti ingkang moho suci
Kulo nyuwun agunge pangapuro panglir sami
Dumateng gusti ingkang moho suci

Sirullah dzatullah sifatullah
Ingsun sejati

Satrio nyuwun wicaksono
Nyuwun panguso kanggo tumindak satrio
Huu... huu...
Huu... huu...

Hong wilaheng sakaring bawono langgeng
Sekar mayang
Hong wilaheng sekaring bawono langgeng
Sekar gajah

Kulo nyuwun kanggo
Kulo nyuwon kanggo
Nyirnakno tumindak ingkang olo

Download Mp3 Asmo Sejati - Sindy Purbawati



Video Sindy Purbawati - Asmo Sejati

Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar