Lirik Lagu Kepangku Kapang - Sindy Purbawati

Daftar Isi

Tentang Sindy Purbawati

Judul Lagu: Kepangku Kapang
Artis: Sindy Purbawati
Album: Mupus Layu
Dirilis: 2020
Donwload Mp3 kepangku kapang

Lirik Kepangku Kapang

Sinten sinambhat ing wewangi iki amung siro yekti
Eseme kang manis madu duh wong ayu
Tresno lir tirto gumanti dahono awit siro marang roso
Endah rumembyak rekmamu dadyo angenku saben dalu

Wengi kadyo setro kegowo lungane baskoro
Peteng tanpo condro tanpo kartiko

Lumayu ing awang-awang anggayuh lintang
Nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
Lewat kidung iki mugo biso ngerteni
Sak jroning ati iki yayi ngugemi janji

Wengi kadyo setro
Kegowo lugane baskoro
Peteng tanpo candra
Tanpo kartiko

Lumayu ing awang-awang hanggayuh lintang
Nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
Liwat kidung iki muga bisa ngerteni
Sak jeroning ati iki yayi ngugemi janji

Nadyan datan anderbeni
Bakal tak ruki suci sejati
Duh maruto kandakno
Saktemene aku iseh tresno

Download Mp3 Kepangku Kapang - Sindy Purbawati

Video Kepangku Kapang - Sindy Purbawati

Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Posting Komentar