Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane + Lirik

Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane di lengkapi dengan Lirik Lagu dan Video offical dari Youtube.
Anangzd.com - Berikut lirik lagu Tresno Liyane dari Happy Asmara di lengkapi dengan Official Music Video YouTube.

Karaoke Lagu Happy Asmara - Tresno Liyane

Lirik Lagu Tresno Liyane
Kowe Sing Tak Tresnani
Tapi Malah Tega Ngelarani
Kowe Sing Selalu Tak Perjuangke
Tapi Malah Disepelekke

Go Ngopo Bebarengan
Yen Pancen Kowe Ra Sayang
Go Ngopo Kowe Teko
Yen Ujunge Mung Gawe Loro

Senajan Tresnamu Iseh Kanggo Wong Liyo
Mung Iso Ngempet Loro Ning Jero Dodo

Yen Pancen Kowe Arep Nyanding Tresno Liyane
Aku Ikhlas Lahir Batine
Mugo Gusti Maringi Restune
Kowe Nyanding Tresno Liyane

Pangapurane Kangmas Yen Wes Nglarani Atimu
Jujur Aku Durung Iso Nompo Sliramu
Pancen Iki Takdire Aku Raiso Ro Kowe
Tekan Semene Critoku Ro Kowe

Yen Pancen Kowe Arep Nyanding Tresno Liyane
Aku Ikhlas Lahir Batine
Mugo Gusti Maringi Restune
Kowe Nyanding Tresno Liyane

Ikhlasno Aku Durung Iso Nyanding Sliramu
Pangarepku Kowe Oleh Penggantiku
Sing Luwih Sayang, Sing Luwih Tenanan
Aku Sadar Diri Raiso Dadi Siji

Kowe Nyanding Tresno Liyane
Kowe Nyanding Tresno Liyane

Itulah Happy Asmara Tresno Liyane Lirik.
Happy Asmara Lirik Lagu
Join the conversation
Post a Comment