Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu) - Difarina Indra Adella + Mp3

Listen to the the audio file

Lirik Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu)

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spek e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging bedo nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepm
Aku ninu ninu ninu

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spek e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Downlaod Mp3 Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu) - Difarina Indra Adella

Sumber:
https://www.youtube.com/embed/xc5ZrYCN53w
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu) - Difarina Indra Adella + Mp3"