Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Wes Oleh Gantine - Pendhoza Ft. ACW Star & Ayu Talita

Lirik Wes Oleh Gantine

Tiada pelukan kasih sayang
Dari dirimu, aku kau tinggalkan
Tak kunjung padam, cintamu hilang
Sejak ini tak ada kabarmu

Sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
Kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
Mugo gusti maringi aku oleh pengganti
Sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
Seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
Aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
Wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
Cidro, cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

Kangmas opo lali karo aku ra kelingah
Aku tansah ngenteni tekanmu
Opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
Lilakno tresnamu
Bangun tresna kang suci ugo sayekti

Dek pangapurane aku
Uwes lali marang sliramu
Yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
Kowe paling seng ngerti artiku

Tiada yang salah, biarlah sudah
Lupakan saja cinta palsunya
Kita awali hari ini
Lembaran baru kita jalani

Oh yeah, pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
Seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
Ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
Yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
Pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
Wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
Kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
Seng luwih tresno aku lan jembar atine

Kangmas aku tresno marang sliramu
Ojo nganti kowe ngelarani atiku
Dek aku wes mantep kalih sampeyan
Opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

Lirik Lagu Pendhoza Ft. ACW Star & Ayu Talita - Wes Oleh Gantine
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Wes Oleh Gantine - Pendhoza Ft. ACW Star & Ayu Talita"