Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Sewulan Maning - Aas Rolani

Lirik Sewulan Maning

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sung ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu, ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Cinta cerita impian kita
Kakang, besuk pasti kelaksana
Rindu rintihan sing jero kalbu
Kakang, sewulan maning ketemu
Mulane kang, ayo dedonga
Moga ana restu sing kuasa

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu, ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang, aja luruh ganti dingin

Cinta cerita impian kita
Kakang, besuk pasti kelaksana
Rindu rintihan sing jero kalbu
Kakang, sewulan maning ketemu
Mulane kang, ayo dedonga
Moga ana restu sing kuasa

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sung ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Video Aas Rolani - Sewulan Maning
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Sewulan Maning - Aas Rolani"