Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Reteng Kanan Belok Kiri - Abah Lala

Lirik Reteng Kanan Belok Kiri

Tenane aku ra ngerti
Arahe hubungan arep tekan ngendi
Akune tenanan kowe meragukan
Tanpa kejelasan

Kadang angel dipahami
Kowe reteng kanan malah belok kiri
Opo ora eman kabeh pengorbanan
Mandek tengah dalan yo eman

Yen kowe arep ngajak tenanan
Aku iso luwih tenanan
Yen kowe mung pengen dolanan
Sesuk tuku

Tresnaku mung kanggo sliramu
Wani sumpah iso ilang penakku
Ojo nganti kowe ninggalke aku
Setyo tulus tresnaku

Kadang angel dipahami
Kowe reteng kanan malah belok kiri
Opo ora eman kabeh pengorbanan
Mandek tengah dalan yo eman

Yen kowe arep ngajak tenanan
Aku iso luwih tenanan
Yen kowe mung pengen dolanan
Sesuk tuku

Tresnaku mung kanggo sliramu
Wani sumpah iso ilang penakku
Ojo nganti kowe ninggalke aku
Setyo tulus tresnaku

Video Abah Lala - Reteng Kanan Belok Kiri
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Reteng Kanan Belok Kiri - Abah Lala"