Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Abiem Pangestu feat. Sasya Arkhisna

Lirik OTW (Omong Taek We)

Ancen otw omong taek we
Diwehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiba'e mendua

Mbok anggep opo atiku
Opo artine sayangku
Tulung ngertio aku berjuang
Wes mati matian

Kabeh sing wes mbok ucapke
Iku ra ono nyatane
Ngomong wes benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wes kadung sayang sayange
Nanging dianggep sepele
Tanpo kowe sadar diri
Sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Diwehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiba'e mendua

Mbok anggep opo atiku
Opo artine sayangku
Tulung ngertio aku berjuang
Wes mati matian

Kabeh sing wes mbok ucapke
Iku ra ono nyatane
Ngomong wes benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wes kadung sayang sayange
Nanging dianggep sepele
Tanpo kowe sadar diri
Sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Diwehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiba'e mendua

Ancen otw omong taek we
Diwehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiba'e mendua

Video OTW (Omong Taek We) - Abiem Pangestu feat. Sasya Arkhisna
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Abiem Pangestu feat. Sasya Arkhisna"