Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lembah Manah - Mamnun ft Cimbrut

Lirik Lembah Manah

Aku sing gampang nesu
Tak jaluk ngo lembah manahmu
Ngerteni aku ngerteni karepku
Mergo trenso nesuku mung mergo rindu

Matur suwun wis gelem ngancani aku
Tekan seprene iso nompo kekuranganku
Anane wong ngene, mung opo anane
Tak jaluk sing sugih pangapurane

Matur suwun gusti pun maringi sing gemati
Moga salawase aku kowe dadi siji
Yo mung kowe sing manggon ono ning ati
Sapedote nyawa bakal tak tresnani

Padange rembulan ra bakal iso ngenteni
Yo mung kowe sing jadi kembange ati
Matur suwun wis gelem ngancani aku
Tekan seprene iso nompo kekuranganku
Anane wong ngene, mung opo anane
Tak jaluk sing sugih pangapurane

Matur suwun gusti pun maringi sing gemati
Moga salawase aku kowe dadi siji
Yo mung kowe sing manggon ono ning ati
Sapedote nyawa bakal tak tresnani

Padange rembulan ra bakal iso ngenteni
Yo mung kowe sing jadi kembange ati
Padange rembulan ra bakal iso ngenteni
Yo mung kowe sing jadi kembange ati

Lirik Lagu Lembah Manah - Mamnun ft Cimbrut

Video Mamnun ft Cimbrut - Lembah Manah
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Lembah Manah - Mamnun ft Cimbrut"