Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Klebus - Happy Asmara

Lirik Lagu Klebus

Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo
Dalane rame atiku sepi
Angen angen tresno dibales tresno

Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang
Meh lungo angel bertahan loro

Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyane

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hibura
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Lirik Lagu Klebus - Happy Asmara

Video Happy Asmara - Klebus
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Klebus - Happy Asmara"