Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Gang Dolly - Pak No dan Pak Ndut

 Lirik Gang Dolly

Tak parani onok Koji
Jarene wes pindah Dolly
Age-age tak tututi
Jare wes nang Kalisari

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo aku
Njegur ing lokalisasi

Getunku kepati-pati
Wes ngrumangsani njalari
Piye wae tak goleki
Ning rangerti nang endi

Tak parani onok Koji
Jarene wes pindah Dolly
Age-age tak tututi
Jare wes nang Kalisari

Tak parani ono Koji
Jarene wes pindah Dolly
Age-age tak tututi
Jarene nang Kalisari

Guyangan mbaben lan bayanan
Kabeh wis tak lajahi
Ora mikiri melayang
Lungomu menyang endi
Ndang bali

 Lirik lagu Gang Dolly - Pak No dan Pak Ndut

Video Pak No dan Pak Ndut - Gang Dolly Om Adella
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Gang Dolly - Pak No dan Pak Ndut"