Lirik Lagu Teteg Ati - Difarina Indra & Mp3

0
Anangzd.com - Tetek Ati adalah lagu yang berasalah dari Jawa Tengah dan juga lirik lagu dari Bahasa Jawa. Lagu Teteg Ati dinyanyikan oleh Difarina Indra juga tersedia download Mp3 Teteg Ati. Cara Downlaod Mp3 klik "Teteg Ati" > lalu klik titik tiga > klik Downlad.

Lirik Lagu Teteg ati
Teteg Ati Difarina Indra

Berikut Lirik Lagu Tetek Ati

Lirik  Teteg Ati

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh kroso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati
sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh kroso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati
sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki
setioku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyake
selawase tetep teteg atine

Video Official Teteg Ati Difarina Indra

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close