Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Joko Tingkir - Shinta Arsinta

Lirik Joko Tingkir

Joko tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
Pantang mundur terus nyambut gawe

Ning banyuwangi tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwet kanggo masa depan
Golek duwet kanggo masa depan

Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak bojo
Tuku donat ning kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan

Godong kenikir godong koro
Jo dipikir aku arep ngliyo
Mangan jamur mangan koro
Aku jujur kowe ra percoyo
Aku jujur kowe ra percoyo

Joko tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
Pantang mundur terus nyambut gawe

Ning banyuwangi tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwet kanggo masa depan
Golek duwet kanggo masa depan

Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak bojo
Tuku donat ning kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan

Godong kenikir godong koro
Jo dipikir aku arep ngliyo
Mangan jamur mangan koro
Aku jujur kowe ra percoyo
Aku jujur kowe ra percoyo

Joko tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
Pantang mundur terus nyambut gawe

Joko tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
Pantang mundur terus nyambut gawe

Video YouTube Joko Tingkir - Shinta Arsinta
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Joko Tingkir - Shinta Arsinta"