Lirik Lagu Penting Yakin - Ndarboy Genk

0
Lirik Penting Yakin

Coba mbok eling-eling
Aku berjuang nganti kepontang-panting
Aku uwis yakin malah mbok anggep ra penting
Ra urusan sing penting aku yakin

Aku ora ngerti
Kowe ugo ora tau ngerti
Kuncine mung siji akdewe kudu saling mengerti
Yen jodo ra ono sing ngerti

Aku karo kowe koyo bumi lan langit
Kulo niki cen tiang alit
Aku ro kowe koyo rahwono lan shinto
Tresnoku ra biso mbok tompo

Aku ora ngerti
Kowe ugo ora tau ngerti
Kuncine mung siji akdewe kudu saling mengerti
Yen jodo ra ono sing ngerti

Aku karo kowe koyo bumi lan langit
Kulo niki cen tiang alit
Aku ro kowe koyo rahwono lan shinto
Tresnoku ra biso mbok tompo

Bumi gonjang-ganjing
Panas tanpo angin
Madep mantep tresno
Penting yakin

Bumi gonjang-ganjing
Panas tanpo angin
Madep mantep tresno
Penting yakin
Madep mantep tresno
Penting yakin

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close