Lirik Lagu Nyimpen Demen - Koko Alvin

0
Lirik Nyimpen Demen

Haa

Kaya kenen duh rasane
Wong nyimpen demen
Uwis lawas naroh cinta
Cuma ning ati bae
Kepriben kita kudu kepriben

Kadang pengen ketemuan
Langka sing nggo alesan
Ora tahan yen wis kangen
Mung bisa ndelengaken
Mengkenen rasane
Wong nyimpen demen

Lamun jodoh bisa dituku
Najan larang pasti dibayari
Demi cinta kita dadi siji

Awan bengi sering kebayang
Lawas kita nyimpen perasaan
Apa senok bli ngarti ngarti

Wis lawas ngenteni
Cinta ning senok abadi

Kadang pengen ketemuan
Langka sing nggo alesan
Ora tahan yen wis kangen
Mung bisa ndelengaken
Mengkenen rasane
Wong nyimpen demen

Lamun jodoh bisa dituku
Najan larang pasti dibayari
Demi cinta kita dadi siji

Awan bengi sering kebayang
Lawas kita nyimpen perasaan
Apa senok bli ngarti ngarti

Wis lawas ngenteni
Cinta ning senok abadi

Kadang pengen ketemuan
Langka sing nggo alesan
Ora tahan yen wis kangen
Mung bisa ndelengaken
Mengkenen rasane
Wong nyimpen demen

Ciptaan: Dody S

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close