Lirik Lagu Ngarepno Seneng - Angga Pratama

0
Lirik Ngarepno Seneng

Lilo sun pasrahno
Sekabehe hang ono
Riko renggut pathine roso
Sampek nono siso

Prujuke winih rosoangen
Ngarepno seneng
Rogo wis kadhung njebur
Malah saiki batin sun riko ajur

Apuwo riko apuwo
Kari sing nduwe ati
Loro iki dideleh ngendi
Wis sing keneng ditutupi

Cukup sak mene bain
Ulihe nyikso neng batin
Ngarepno panas udan hang teko
Ngarepno welas loro hang moro

Prujuke winih rosoangen
Ngarepno seneng
Rogo wis kadhung njebur
Malah saiki batin sun riko ajur

Apuwo riko apuwo
Kari sing nduwe ati
Loro iki dideleh ngendi
Wis sing keneng ditutupi

Cukup sak mene bain
Ulihe nyikso neng batin
Ngarepno panas udan hang teko
Ngarepno welas loro hang moro

Ciptaan: Jacky/Angga

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close