Lirik Lagu Kowe Kabeh Kudu Noto Ati - Sindung

0
Lirik Kowe Kabeh Kudu Noto Ati

Wis suwe aku ngenteni
Jawaban soko atimu
Nyatane nganti saiki
Awakmu durung nglaksanani

Kowe wis ngerti kahanan uripku
Ojo nganti kok sepelekke
Sanajan uripmu saiki wis mulyo
Kelingan sing jaman semono

Yo wis ben kowe ra’ ngerteni
Yo wis ben aku kudu ngerti
Kahanan urip jaman saiki
Kowe kabeh kudu noto ati

Wis suwe aku ngenteni
Jawaban soko atimu
Nyatane nganti saiki
Awakmu durung nglaksanani

Kowe wis ngerti kahanan uripku
Ojo nganti kok sepelekke
Sanajan uripmu saiki wis mulyo
Kelingan sing jaman semono

Yo wis ben kowe ra’ ngerteni
Yo wis ben aku kudu ngerti
Kahanan urip jaman saiki
Kowe kabeh kudu noto ati
Kowe kabeh kudunoto ati

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close