Lirik Lagu Devi Manual - Nutupi Rasa

0
Kenangapa kula demen ning dika
Padahal weruh kakang wis rumah tangga
Tapi ati bli bisa kanggo dibohongi
Angger tetep maksa najan wis duwe rabi

Pribasane wong demen slalu kekatonen
Inget bae ning kakang selalu kebayang
Tapi nyatane cinta gawe gelap mata
Mung bisa ndemeni bli bisa nduweni

Nangapa kudu terjadi
Demen wong duwe rabi
Bli bisa dadi siji
Cuma tek pendem ning ati

Kula gan ngerasa
Kakang wis duwe kluarga
Cuma bisa mandeng
Bli mungkin bisa bareng

Najan maksa angger bli bisa
Sun nutupi rasa

Pribasane wong demen slalu kekatonen
Inget bae ning kakang selalu kebayang
Tapi nyatane cinta gawe gelap mata
Mung bisa ndemeni bli bisa nduweni

Nangapa kudu terjadi
Demen wong duwe rabi
Bli bisa dadi siji
Cuma tek pendem ning ati

Kula gan ngerasa
Kakang wis duwe kluarga
Cuma bisa mandeng
Bli mungkin bisa bareng

Najan maksa angger bli bisa
Sun nutupi rasa

Kenangapa kula demen ning dika
Padahal weruh kakang wis rumah tangga
Tapi ati bli bisa kanggo dibohongi
Angger tetep maksa najan wis duwe rabi

Ciptaan: oyon sabian

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top