Lirik Lagu Cukup Dadi Bukti - Dede Risty

0
Lirik Cukup Dadi Bukti

Apa sih salahe duwe perasaan
Apa sih salah yen kula sayang

Pengen niba ning kembang
Nyatane go donggar
Apa sampean bli ngerti
Kula pengen kesanding

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Tuangaken madu cinta
Sing tek inum banyu mata

Cinta
Sing lawas tek pendem
Kanggo sampean
Gawe nyiksa perasaan

Ati
Sun rasane jranjam
Waktu sampean
Lagi demen wong liyan

Cukup dadi bukti
Perasaan kula
Cuma ning impian
Ora dadi nyata

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Tuangaken madu cinta
Sing tek inum banyu mata

Cinta
Sing lawas tek pendem
Kanggo sampean
Gawe nyiksa perasaan

Ati
Sun rasane jranjam
Waktu sampean
Lagi demen wong liyan

Cukup dadi bukti
Perasaan kula
Cuma ning impian
Ora dadi nyata

Pengen niba ning kembang
Nyatane go donggar
Apa sampean bli ngerti
Kula pengen kesanding

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Tuangaken madu cinta
Sing tek inum banyu mata

Ciptaan: Adjie Romansyah

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close