Lirik Lagu Asep Kriwil - Dudu Layangan Putus

0
Lirik Dudu Layangan Putus

Yen ibarat layangan
Aja pegot taline
Kita duwe hubungan
Aja putus akhire


Yen kita dadi aris
Senoke dadi kinan
Wis pasti nangis-nangis
Lantaran selingkuhan


Kita memang aris
Setia lan romantis


Reff:
Gecekane setia
Cekelane ning cinta
Sebab ning jaba kana
Akeh lidya sing nggoda


Senok kinane kakang
Bli bakalan tek pegot
Boro-boro selingkuhan
Demenan siji wis abot


Dudu abot gede badane
Nanging abot kasih sayange


Yen kita dadi aris
Senoke dadi kinan
Wis pasti nangis-nangis
Lantaran selingkuhan


Kita memang aris
Setia lan romantis


Reff:
Gecekane setia
Cekelane ning cinta
Sebab ning jaba kana
Akeh lidya sing nggoda


Senok kinane kakang
Bli bakalan tek pegot
Boro-boro selingkuhan
Demenan siji wis abot

Dudu abot gede badane
Nanging abot kasih sayange

Yen ibarat layangan
Aja pegot taline
Kita duwe hubungan
Aja putus akhire

Yen kita dadi aris
Senoke dadi kinan
Wis pasti nangis-nangis
Lantaran selingkuhan

Kita memang aris
Setia lan romantis

Ciptaan: Zale Rm

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close