Lirik Lagu Arane Welas - Anggun Pramudita Feat Ader Negro

0
Lirik Arane Welas

Nong sudute moto riko
Ono banyu moto
Paran hang nggawe gedigi
Gancango cerito

Opo isun salah
Hang dudu sengojo
Isun lakoni
Gawe bingung ati

Yakino dhung welas
Isun nong riko
Sing bakal luntur
Sing gawe gelo

Osing sing wewelas
Isun duweni
Mung arane riko
Sun sing penting ati

Nong karep isun
Nggo riko hang ndampingi
Sing biso hang ganti
Welase mung cukup siji

Ring ademe wengi
Lintang hang ngiasi
Riko sun welasi
Sampek tekane pati

Sing usah wedi
Isun kelantur
Arane welas
Wis ono hang ngatur

Yakino dhung welas
Isun nong riko
Sing bakal luntur
Sing gawe gelo

Osing sing wewelas
Isun duweni
Mung arane riko
Sun sing penting ati

Nong karep isun
Nggo riko hang ndampingi
Sing biso hang ganti
Welase mung cukup siji

Ring ademe wengi
Lintang hang ngiasi
Riko sun welasi
Sampek tekane pati

Nong karep isun
Nggo riko hang ndampingi
Sing biso keganti
Welase mung cukup siji

Ring ademe wengi
Lintang hang ngiasi
Riko sun welasi
Sampek tekane pati

Sing usah wedi
Isun kelantur
Arane welas
Wis ono hang ngatur

Sing usah wedi
Isun kelantur
Arane welas
Wis ono hang ngatur

Ciptaan: Ader Negro

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close