Lirik Lagu Aja Macem Macem - Arshinta Dewi

0
Lirik Aja Macem Macem

Coba eling-elingna
Salahe sampean
Aja nyalakaken
Kula sing ninggalaken

Bli dianggep penting
Kula ning sampean
Bli perhatian maning
Mentingaken wadonan

Disangka kula bli weruh
Yen sampean uwis selingkuh

Yen kakang karo wong wadon ning jaba
Alarme kula moni ngabari
Aja macem macem
Kula wis duwe alat deteksi

Alate kula anane ning ati
Krasa yen kakang uwis nylingkuhi
Aja macem macem
Nalurie rabi luwih weruhi

Yen lakine beda
Ana sing bermasalah

Bli dianggep penting
Kula ning sampean
Bli perhatian maning
Mentingaken wadonan

Disangka kula bli weruh
Yen sampean uwis selingkuh

Yen kakang karo wong wadon ning jaba
Alarme kula moni ngabari
Aja macem macem
Kula wis duwe alat deteksi

Alate kula anane ning ati
Krasa yen kakang uwis nylingkuhi
Aja macem macem
Nalurie rabi luwih weruhi

Yen lakine beda
Ana sing bermasalah

Bli dianggep penting
Kula ning sampean
Bli perhatian maning
Mentingaken wadonan

Disangka kula bli weruh
Yen sampean uwis selingkuh

Ciptaan: Zale Rm

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top
close