Lirik Lagu Ega Al Fariz - Ora Keno Dipiker

0
"Lirik Ora Keno Dipiker"

Aturan urip iku ora mung lahir, gede
Nglahirne, gede meneh, mati
Kabeh iku mung kari nglakoni
Kanthi tulusing ati
Kudu diiling iling
Ati, lathi lan pikiran kudu nyawiji
Waksan iki mung pesen
Gawe aku lan awakmu

Mulai Nyanyi

Kabeh iku pernah kekadean
Ning uripku lan uripmu dulur
Opo seng kok karepke
Kadang ora sewajare dulur

Ono sing biso ditompo
Ono ugo sing ora biso dulur
Yen ora biso ojo dipekso
Yen dipekso mengko loro
\Loro piker


(reff)

Aku rakuat miker

Kowe rakuat miker

Kabeh ndak kuat miker

Aku ra kuat miker
Kowe rakuat miker
Aku ndak kuat miker
Kowe ra kuat miker
Kabeh ra kuat miker
Yooman

Kabeh iku pernah kekadean
Ning uripku lan uripmu dulur
Opo seng kok karepke
Kadang ora sewajare

Ono sing biso ditompo
Ono ugo sing ora biso dulur
Yen ora biso ojo dipekso
Yen dipekso mengko loro
Loro piker

Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak miker blas, yes man yo!

Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak miker blas

Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak miker blas

Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak kuat miker
Kowe ndak kuat miker
Kabeh ndak kuat miker
Aku ndak miker blas santai

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Ora Keno Dipiker Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top