Lirik Lagu Derradru feat Aftershine - Pujaan Ati

0
"Lirik Pujaan Ati"

Lewat lagu iki tak titipne
Roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
Sak isine ndonyo raono liyane
Sumpah mati tresno tekan saklawase
Saklawase

Sak indahe lintang
Sing ono ning langit kae
Raono sing iso ngalahke esemmu
Sak akehe kembang
Sing ono ning taman kae
Raono sing iso nandingi ayumu

Koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe atiku iki nelongso

Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipne
Roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
Sak isine ndonyo raono liyane
Sumpah mati tresno tekan saklawase

Siji sijine wong tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengen terus ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe atiku iki nelongso
Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipke
Roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
Sak isine ndonyo raono liyane
Sumpah mati tresno tekan saklawase

Siji sijine wong tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengen terus ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Lewat lagu iki tak titipke
Roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
Sak isine ndonyo raono liyane
Sumpah mati tresno tekan saklawase

Siji sijine wong tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengen terus ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Pujaan Ati Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top