Lirik Lagu AKD Band feat Aftershine - Akhire Pisahan

0
"Lirik Akhire Pisahan"

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wis berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Kowe milih ninggal tresno
Tulus sing tak jogo
Kembange wis layu
Koyo janjimu ning aku

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekne
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo, aku orapopo

Ha a hu

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wis berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Kowe milih ninggal tresno
Tulus sing tak jogo
Kembange wis layu
Koyo janjimu ning aku

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo

Tresnoku wis ilang
Kabur koyo layangan
Kowe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekne
Kenangan sing nggawe aku loro
Ikhlas kowe lungo, aku orapopo
Aaaaaaa aku lilo
Dadio wong liyo ning uripku

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Akhire Pisahan Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top