Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Agos Kotak - Pengen Tobat

"Lirik Pengen Tobat"

Woooo haa a
Woooo haa a

Jaman cilik aku diwarai ngaji
Yen wis gede supoyo ngerti (lolololo jos)
Ngerti iku pancen larang regane
Ojo eman karo duit'e

Teko gede aku salah pergaulan
Salah polah dadi bocah ora nggenah

Seneng omben
Doyan ngoplo demen main togel
Jatahe aku bocah rewel (solololo)
Gaweanku mung cangkru'an
Lan omben ombenan
Koyo uwong ora nduwe masa depan

Aku sadar pengen mari ya allah
Nakalku niat tak lereni
Aku pengen cedek marang ilahi
Mugo dosoku diampuni

Pak ustad (pak ustad)
Aku pengen tobat (aku tobat)
Mbah yai aku waraono ngaji

Pak ustad (agos kotak, agos kotak)
Aku pengen tobat
(agos kotak, agos kotak, kotak)
Mbah yai aku waraono ngaji

Seneng omben
Doyan ngoplo demen main togel
Jatahe aku bocah rewel (kotak kotak)
Gaweanku mung cangkru'an
Lan omben ombenan
Koyo uwong ora nduwe masa depan

Aku sadar pengen mari ya allah
Nakalku niat tak lereni
Aku pengen cedek marang ilahi
Mugo dosoku diampuni

Pak ustad (pak ustad)
Aku pengen tobat (aku tobat)
Mbah yai aku waraono ngaji

Pak ustad (pak ustad)
Aku pengen tobat (aku tobat)
Mbah yai aku waraono ngaji
Mbah yai aku waraono ngaji
Mbah yai aku waraono ngaji

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Pengen Tobat Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Agos Kotak - Pengen Tobat"