Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Agos Kotak feat Lek Dahlan - Wani Rabi

"Lirik Wani Rabi"

Suwe tenan aku ngenteni
Nganti petugas kua uwis ganti
Pancen jodo akeh dalane
Koyo ceritane aku ketemu kowe

Udan grimis ora uwis uwis
Kantongku kosong dompetku mlompong
Raiso nongkrong
Cocok metu omah golek becot
Pas neng prapatan kowe papasan
Malah njerit mbok kiro demit

Santai sing tenang
Aku asli wong lanang
Yen mung trimo garangan
Tak tendang glempang
Penting jo sambat
Mengko bibaran ijab
Yen mung trimo ping papat
Aku sih kuat kon angkat angkat

Udan grimis ora uwis uwis
Kantongku kosong dompetku mlompong
Raiso nongkrong
Cocok metu omah golek becot
Pas neng prapatan kowe papasan
Malah njerit mbok kiro demit

Santai sing tenang
Aku asli wong lanang
Yen mung trimo garangan
Tak tendang glempang
Penting jo sambat
Mengko bibaran ijab
Yen mung trimo ping papat
Aku sih kuat

Santai sing tenang
Aku asli wong lanang
Yen mung trimo garangan
Tak tendang glempang
Penting jo sambat
Mengko bibaran ijab
Yen mung trimo ping papat
Aku sih kuat kon angkat angkat

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Wani Rabi Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Agos Kotak feat Lek Dahlan - Wani Rabi"