Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Agos Kotak feat Bu Dendy - Nyawang Polahmu

"Lirik Nyawang Polahmu"

Nelongso urepku
Sabendino nyawang polahmu
Keronto ronto atiku
Mergo kowe tego ninggal aku
Aku ngelu mikir awakmu

Rapp
Sepurane aku wes ngapusi awakmu
Mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
Aku uwes ngerti piye perasaanmu
Isuk awan bengi aku ra iso turu

Sakjane aku iseh tresno sliramu
Mergo awakmu kurang gati neng aku
Aku koyo ngene mergo galau atiku
Ayo bebarengan noto urep karo aku

Sedih atiku
Krono kelakuanmu
Tego men kowe karo aku
Hianati tresnoku

Aku ngelu mikir awakmu

Rapp
Sepurane aku wes ngapusi awakmu
Mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
Aku uwes ngerti piye perasaanmu
Isuk awan bengi aku ra iso turu

Sakjane aku iseh tresno sliramu
Mergo awakmu kurang gati neng aku
Aku koyo ngene mergo galau atiku
Ayo bebarengan noto urep karo aku

Sedih atiku
Krono kelakuanmu
Tego men kowe karo aku
Hianati tresnoku

Sedih atiku (kotak kotak jos)
Krono kelakuanmu
Tego men kowe karo aku
(agos kotak jos)
Hianati tresnoku
Hianati tresnoku

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Nyawang Polahmu Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Agos Kotak feat Bu Dendy - Nyawang Polahmu"