Lirik Lagu Agos Kotak - Bojomu Semangatku

0
"Lirik Bojomu Semangatku"

Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Sing dadi penyemangatku

Bojomu nggudoni aku
Mbendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Kerono kelakuanku
Kegodo bojomuuuuuuuuu

Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njarak'i aku

Bojomu nggudoni aku
Mbendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku (kotak kotak jos)
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Kerono kelakuanku
Kegodo bojomuuuuuuuuu (asik yo)

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku (woyo woyo jos)
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku (agos kotak jos)
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Kerono kelakuanku
Kegodo bojomuuuuuuuuu (yihu)

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Bojomu Semangatku Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top