Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine - Rakuat Nglakoni

"Lirik Rakuat Nglakoni"

Hmm mm

Wingi omonganmu ngademke ati
Tresnomu mung aku
Urip tekan matimu
Aku percoyo ro sliramu

Tapi sak mlakune wektu
Ono perubahan sikapmu
Awakku ra nyongko
Kowe medotke tresno
Aku mbok tinggalno

Ning ngarepe moto
Kowe lungo karo wong liyo
Aku mencoba bertahan
Tapi ati soyo kelaran

Nyatane aku ra iso nrimo
Kowe gandeng karo wong liyo
Tapi aku mung biso opo
Yen kowe ra iso nompo
Ora bakal tak tangisi
Lungamu ning ati iki
Aku kudu kuat ati

Mugo kowe iso bahagio
Karo wong lanang liyo
Kabeh tak pasrahke wae
Marang gusti sing kuoso
Ora bakal tak baleni
Mergo loro ati rakuat nglakoni

Tapi sak mlakune wektu
Ono perubahan sikapmu
Awakku ra nyongko
Kowe medotke tresno
Aku mbok tinggalno

Ning ngarepe moto
Kowe lungo karo wong liyo
Aku mencoba bertahan
Tapi ati soyo kelaran

Nyatane aku ra iso nrimo
Kowe gandeng karo wong liyo
Tapi aku mung biso opo
Yen kowe ra iso nompo
Ora bakal tak tangisi
Lungamu ning ati iki
Aku kudu kuat ati

Mugo kowe iso bahagio
Karo wong lanang liyo
Kabeh tak pasrahke wae
Marang gusti sing kuoso
Ora bakal tak baleni
Mergo loro ati rakuat nglakoni
Ora bakal tak baleni
Mergo loro ati rakuat nglakoni

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Rakuat Nglakoni Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine - Rakuat Nglakoni"