Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine - Piye Kabarmu

"Lirik Piye Kabarmu"

Kepiye kabarmu
Opo isih eling karo aku
Wong sing selama iki
Merjuangke kowe
Ora mung modal janji

Opo uwis bahagia
Karo wong sing mbok celuk cinta
Tego ninggalke aku
Sing uwis ngancani
Ora mung sitik wektu

Bakal tak buktekke
Aku iso tanpo kowe

Opo segampang kuwi
Kowe lungo ninggalke aku
Sing wes kadung tresno
Besok kowe bakale sadar
Tresnoku neng kowe kuwi tenanan

Tak jaluk kowe ngerti
Loro sing tak rasakne
Nganti saiki
Besok kowe bakal ngrasakno
Loro atine disiosio

Timbang tambah loro
(timbang tambah loro)
Tak usahake legowo (haaa)
Bakal tak buktekke
Aku iso tanpo kowe

Opo segampang kuwi
Kowe lungo ninggalke aku
Sing wes kadung tresno
Besok kowe bakale sadar
Tresnoku neng kowe kuwi tenanan

Tak jaluk kowe ngerti
Loro sing tak rasakke
Nganti saiki
Besok kowe bakal ngrasakno
Loro atine disiosio

Oh tak jaluk kowe ngerti
Loro sing tak rasakke
Nganti saiki
Besok kowe bakal ngrasakno
Loro atine disiosio
Mbesok kowe bakal ngrasakno
Loro atine disiosio

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Piye Kabarmu Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine - Piye Kabarmu"