Lirik Lagu Aftershine - Mending Golek Timbang Balen

0
"Lirik Mending Golek Timbang Balen"

Bingung atiku
Kepiye carane mempertahankanmu
Nggrantese uripku
Opo wae tok anggep kleru

Tangise ati
Mikir kowe kok tego malah nglarani
Aku sing gemati
Cintaku kau tinggal pergi

Sak iki kowe teko
Marang kulo ngemis tresno
Timbang loro kowe tak culno

Mending golek timbang balen
Loro ati rung kelalen
Senajan iseh sayang
Kowe tak anggep ilang

Gusti niku mboten sare
Kowe ojo nyepelekne
Karma teko monggo rasake larane

Bingung atiku
Kepiye carane mempertahankanmu
Nggrantese uripku
Opo wae tok anggep kleru

Tangise ati
Mikir kowe kok tego malah nglarani
Aku sing gemati
Cintaku kau tinggal pergi

Sak iki kowe teko
Marang kulo ngemis tresno
Timbang loro kowe tak culno

Mending golek timbang balen
Loro ati rung kelalen
Senajan iseh sayang
Kowe tak anggep ilang

Gusti niku mboten sare
Kowe ojo nyepelekne
Karma teko
Monggo rasakne larane hoowo

Mending golek timbang balen
Loro ati rung kelalen
Senajan iseh sayang
Kowe tak anggep ilang

Gusti niku mboten sare
Kowe ojo nyepelekne
Karma teko monggo rasakno larane
Karma teko monggo rasakno larane
Karma teko hoo huu
Monggo rasakno larane ha aaa

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Mending Golek Timbang Balen Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top