Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine - Jomblo Bebas

"Lirik Jomblo Bebas"

Loro ning njero ati iki
Mergo kowe sing njalari
Tresno tulus sing tak jogo
Ora nyongko kowe iso tego

Aku mung iso nggeguyu
Leh ku ngerasakke polahmu
Lungamu ninggalke loro ning atiku
Kowe ngarang cerito
Yen kabeh iki mau salahku

Wes bola-bali
Kowe mung ngobral janji
Lambemu lamis
Nyatane ra ono bukti
Wes tak ikhlaske
Senadyan nggerus atine
Nyawang kowe
Pamer sing anyar kae

Ora masalah ora tak gawe susah
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas
Dan ora masalah
Ora tak gawe susah
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas

Saiki aku ngrasakke
Jebule yo penak dewe
Lungo dewe bebas ngopo wae
Ora ono kowe
Nyatane aku biasa wae

Wes bola-bali
Kowe mung ngobral janji
Lambemu lamis
Nyatane ra ono bukti
Wes tak ikhlaske
Senadyan nggerus atine
Nyawang kowe
Pamer sing anyar kae

Ora masalah ora tak gawe susah
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas
Ora masalah ora tak gawe susah
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas

Dan ora masalah
Ora tak gawe susah
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas
Sleman jembar
Jogja luas jomblo bebas
Sleman jembar jogja luas
Jomblo bebas

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Jomblo Bebas Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine - Jomblo Bebas"