Lirik Lagu Aftershine feat. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu

0
"Lirik Nangisi Lungamu"

Udane wingi
Wis terang anggone nelesi
Lan saiki pelangimu hadir

Yen akhire
Bakal nglaleake
Aku sing dadi payungmu
Sing relo ngobati laramu

Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu
Kowe ora bakal ngerti
Sing tak rasake

Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi
Amung nutupi laraku

(aku ora nyongko)
(kowe nganti)
(berjuang semene gedene)
(maturnuwun)

Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu
Kowe ora bakal ngerti
Sing tak rasake

Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi
Amung nutupi laraku

Nganti entek eluhku
(aku wis ngerti yen selama iki kowe)
(sing selalu ono nggo awakku)
Kowe ora bakal ngerti
Sing tak rasake

(aku mung isoh ndongo mugo)
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi
Amung nutupi laraku

Isoh orane aku tanpamu
Mugo gusti sing maringi
Kuate ati

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Nangisi Lungamu Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top