Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine feat Maulida - Ngati Ati

"Lirik Ngati Ati"

Senajan awakdewe iseh enom
Kudu mikir
Mujudke sing dadi impen urip
Dadi uwong sing isoh bermakna
Ben suk tuo mulyo lan bahagio

Ngopo mikir dekne
Sing ra mikir kowe
Mending mbok nggo mikir
Masa depan wae

Kudu ndue bekal men urip
Ra sio sio
Gumregah amemangun keluarga
Tumuju kertaning praja

Aja kuatir aja nggresulo
Timbang gelo marai sengsoro

Aja kesusu anggonmu
Ikrar janji suci
Tahan nafsu mantebke batin lan ati

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani lan sing ngati ati

Ngopo mikir dekne
Sing ra mikir kowe
Mending mbok nggo mikir
Masa depan wae

Kudu ndue bekal men urip
Ra sio sio
Gumregah amemangun keluarga
Tumuju kertaning praja

Aja kuatir aja nggresulo
Timbang gelo marai sengsoro

Aja kesusu anggonmu
Ikrar janji suci
Tahan nafsu mantebke batin lan ati

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani lan sing ngati ati

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani lan sing ngati ati
Kudu ditenani lan sing ngati ati
Kudu ditenani lan sing ngati ati

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Ngati Ati Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine feat Maulida - Ngati Ati"