Lirik Lagu Aftershine Feat Damara.de - Yowes Modaro

0
"Lirik Yowes Modaro"

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro, njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
Kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ora ngrumangsani
Aku merjuangke isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi, lali sek ngancani

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat, urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
Kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Sadaro ojo sepenake dewe
Kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Yowes Modaro Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top