Lirik Lagu Aftershine feat Damara De - Aku Ikhlas

0
"Lirik Aku Ikhlas"

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kangmas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Kowe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu
Nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu
Nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu
(ikhlasno wae bro)

Pancen iki dalane (aku raiso nompo)

Aku wis iso nerimo
(tapi aku sing ora lilo)

Pengenmu kepiye ?
(pengenku nyanding kowe)

Wis lalekke aku
(tak cobo nompo anane) (lanjut dek)

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro kowe
Pancen dudu jodone

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Aku Ikhlas Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top