Lirik Lagu Aftershine feat Damara De - Kuatno Atimu

0
"Lirik Kuatno Atimu"

Kurang opo aku
Sing selalu ono nggo awakmu
Perhatian wes tak wenehke
Nanging opo balesanmu

Kuatno atimu kuat ngadepi aku
Maafkan aku sing ra pernah trep
Ning atimu

Nanging opo maneh mas
Sing mbok karepke
Yen ngajak bubar
Aku tak manut dalane
Aku nyerah aku wes ra kuat

Haa aaa

Tulung percoyo aku
Tak titipne lewat lagu
Ora ono sing liyo
Ning njero atiku

Selagi iseh mampu aku
Ngampet loro neng njero atiku
Kowe sing tenang
Aku ra bakal ngilang

Kuatno atimu kuat ngadepi aku
Maafkan aku sing ra pernah trep
Ning atimu

Nanging opo maneh mas
Sing mbok karepke
Yen ngajak bubar
Aku tak manut dalane
Aku nyerah aku wes ra kuat

Tulung percoyo aku
Tak titipne lewat lagu
Ora ono sing liyo
Ning njero atiku

Selagi iseh mampu aku
(kuat-kuatno)

Ngampet loro neng njero atiku

Kowe sing tenang
(bakal tak buktekne)

Aku ra bakal ngilang
(aku tresno tenanan)

Kuatno atimu

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Kuatno Atimu Lirik Lagu

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top