Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine feat. Damara De - Ora Iso Lali

"Lirik Ora Iso Lali"

Lintang ing wengi ngelingke ati iki
Kowe sing paling tak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro ati iki wis nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Hua
Huaa

Senajan loro ati iki wis nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno


Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

(kabeh cen raiso dilalekke)
(tapi carane mung siji ngikhlaske)
(mugo ndang cepet oleh gantine)
(mergo takdir jodo wis ono garise)

Hoo gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Ora Iso Lali Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine feat. Damara De - Ora Iso Lali"