Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine - Buruh COD

"Lirik Buruh COD"

Abote wong sing nyambut gawe
Kepontang panting atine demi koe
Aku mung buruh cod
Opo dayaku sing musuh kae

Kurang opo aku sayang ro sliramu
Wes tak upayakke
Nyambut gawe koyo ngene
Senajan mung tok sepelekke
Mugo aku ndang oleh gantine

Yen wes mantep atimu
Wes teteg lakumu
Tak ikhlaske yen pancen akhire
Kudu koyo ngene
Aku trimo lungo kalah bondo donya
Aku lilo yen koe lungo

Kurang opo aku sayang ro sliramu
Wes tak upayakke
Nyambut gawe koyo ngene
Senajan mung tok sepelekke
Mugo aku ndang oleh gantine

Yen wes mantep atimu wes teteg lakumu
Tak ikhlaske yen pancen akhire
Kudu koyongene
Aku trimo lungo kalah bondo donya
Aku lilo yen koe lungo

Yen wes mantep atimu wes teteg lakumu
Tak ikhlaske yen pancen akhire
Kudu koyongene
Aku trimo lungo kalah bondo donya
Aku lilo yen koe lungo

Aku tak mundur timbang soyo ajur
Aku tak ngalah timbang soyo bubrah
Bola bali tok larani
Rumangsamu aku ra nduwe ati
Bola bali tok larani
Rumangsamu aku ra nduwe ati

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Buruh COD Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine - Buruh COD"