Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo

"Lirik Aku Sing Lungo"

Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak jroning atiku
Kowe tego medot
Janji sumpah setiamu

Tanpo abot atimu
Kowe mbalekke aku
Jebul mergo kowe
Uwis ono liyane
Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu

Aaaku wes ora percoyo
Kabeh katakata sayangmu
Kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disiosio

Nanging kabeh ucapanmu
Ra ono buktine
Malah kowe ninggal aku
Ngeboti gendaanmu

Kowe milih kae
Sing bagus rupane
Sing sugih bandane
Bedo aku opo anane

Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati
Nanging malah kowe nyidro aku
Mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning njero dodo
Aku ra terimo

Aaaku wes ora percoyo
Kabeh katakata sayangmu
Kuwi mung ngapusi

Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disiosio

Jaremu mbiyen kowe tresno aku
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnamu pindah ning ati liyane

Aaaku wes ora percoyo
Kabeh katakata sayangmu
Kuwi mung ngapusi

Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disiosio
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disiosio

Baca Juga Update Artikel di Google News

Kyeword : Aku Sing Lungo Lirik Lagu
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo"