Lirik Lagu Abah Lala - Tan Mantan

0
Video Official Abah Lala - Tan Mantan

Menyediakan Lirik Lagu "Tan Mantan" dan Lirik karaoke Tan Mantan
Copyright Publikasi
Group Band Ada Band www.anangzd.com

"Lirik Tan Mantan - Abah Lala"

Tan mantan, tan mantan, tan mantan
Koyo es teh plastikan
Cantelke, cantelke paku
Terus di buang ndalan

Wis uwis aku wis ora nggagas
Uwis cukup wae ora usah diteruske
Jare mencintai jebule mung ngapusi
Niat tak jak rabi
Malah selingkuh ning mburi

Aku wis ra betah yen terus koyo ngene
Gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
Mending prei wae cukup tekan semene
Ra sah suwe suwe aku tak golek liyane

Tan mantan, tan mantan, tan mantan
Koyo es teh plastikan
Cantelke, cantelke paku
Terus di guang ndalan

Tan mantan, mantan mantanku
Ra sah aleman
Sing penting aku wis tau
Wis tau kencan

Maturnuwun kanggo kowe sing wis nyepelekke
Roso tresno sing tulus malah mung siakke
Tapi rapopo aku iki wis iso nerimo
Mending urip dewe
Timbang loro jroning dodo

Ho ooo ra sah aleman
Hu uuu aku wis tau

Wis uwis aku wis ora nggagas
Uwis cukup wae ora usah diteruske
Jare mencintai jebule mung ngapusi
Niat tak jak rabi
Malah selingkuh ning mburi

Aku wis ra betah yen terus koyo ngene
Gandeng karo kowe aku mung mbok permainke
Mending prei wae cukup tekan semene
Ra sah suwe suwe aku tak golek liyane

Tan mantan, tan mantan, tan mantan
Koyo es teh plastikan
Cantelke, cantelke paku
Terus di guang ndalan

Tan mantan, mantan mantanku
Ra sah aleman
Sing penting aku wis tau
Wis tau kencan

Tan mantan, tan mantan, tan mantan
Koyo es teh plastikan
Cantelke, cantelke paku
Terus di buang ndalan

Tan mantan, mantan mantanku
Ra sah aleman
Sing penting aku wis tau
Wis tau kencan

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Tan Mantan
Gambar Abah Lala - Tan Mantan

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top