Lirik Lagu Abah Lala - Sewu Siji (1001)

0
Video Official Abah Lala - Sewu Siji (1001)

Menyediakan Lirik Lagu "Sewu Siji (1001)" dan Lirik karaoke Sewu Siji (1001)
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Sewu Siji (1001) - Abah Lala"

Aduh romo ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku nduweni doso
Nganti saiki isih kroso neng dodo

Rino wengi ra lali tansah dedongo
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suarga ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong kang tuhu suci
Gedhe ganjarane

Ji ro lu pat
Limo enem pitu wolu

Aduh romo ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku nduweni doso
Nganti saiki isih kroso neng dodo

Rino wengi ra lali tansah dedongo
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suarga ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong kang tuhu suci
Gedhe ganjarane

Suarga ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong kang tuhu suci
Gedhe ganjarane

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Sewu Siji (1001)
Gambar Abah Lala - Sewu Siji (1001)

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top